Crowdfunding Rijk van Nijmegen is ontwikkeld door een samenwerking tussen drie partijen:

 

Koenvvliet Crowdfunding Nijmegen

Koen van Vliet werkt als ondernemer op het snijvlak tussen cultuur, creativiteit en ondernemerschap. Hij doet sinds 2011 onderzoek naar de motivatie van donateurs en investeerders en wordt ontzettend blij van data over crowdfundingprojecten. Hij stond aan de basis van het Nationaal Crowdfunding Onderzoek en is auteur van o.a ‘Crowdfunding, de hype voorbij”.

Twitter
Linkedin
Website

Adlure Design Crowdfunding Nijmegen

Remon is eigenaar van Adlure design, een internetbureau uit Nijmegen en sinds 2009 actief. Ze ondersteunen ondernemers met het ontwerpen, ontwikkelen van een fantastische website, webapplicatie of webshop op maat, zodat ze meer aanvragen krijgen en onlinesucces bereiken.

Linkedin
Website

Logo Leo Willems Crowdfunding Nijmegen

Leo Willems is al meer dan 30 jaar actief in de wereld van ICT, data en security. Begin jaren negentig was hij een van de oprichters van TUNIX, het eerste Nederlandse bedrijf dat beveiligingsdiensten voor internet aanbood. Hij is tevens voorzitter geweest van NLnet Labs. Op dit moment houdt hij zich onder andere bezig met TourToDo, een app waarmee je in een handomdraai een tour in elkaar zet.

Linkedin
TourTodo

Crowdfunding Rijk van Nijmegen wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Ondernemersfonds Nijmegen.